Обадете се сега

Какво е Venus Freeze Plus™?

Venus Freeze Plus™ e най-новата и ефективна технология за подмладяване на кожата и борба с целулита с незабавен ефект. Благодарение на синергичното въздействие на двете най-модерни технологии в областта на естетичната медицина - мултиполярната радиочестота (RF) и ефектът от пулсиращите електромагнитни полета (PEMF), Venus Freeze Plus™ постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони:

Зона лице:

  • Видимо намаляване на бръчките и фините линии
  • Стягане и изглаждане кожата на лицето и шията
  • Редуциране на тъмните кръгове под очите

Зона тяло:

  • Видимо редуциране на целулита
  • Стягане и контуриране на тялото
  • Свиване на обиколка и трайно отслабване


Уникални предимства:

  • 100% безопасна и безболезнена процедура
  • Видими резултати в третираната зона още след първата процедура
  • Дълготрайни резултати
  • Кратко времетраене, без необходимост от възстановителен период

Технологията:

Апликатори & (MP)² технология § Автоматичен температурен контрол
Апликатори DiamondPolar™ § OctiPolar™

Платформата Venus Freeze Plus включва два мощни апликатора: DiamondPolar™, предназначен за обработка на малките зони, и OctiPolar™ - за големите зони. Ефективността и на двата апликатора се базира на комбинираното действие на мултиполярната радиочестота и електромагнитните импулси, водещо до хомогенното повишаване на температурата по цялата площ на третираната зона. Постоянното и равномерно разпределение на топлината, както и способността да се поддържа постоянна температура, са предпоставка за отличните резултати и по-кратката продължителност на процедурата.

(MP)² - уникалният патент на Venus Concept

Venus Freeze Plus™ съчетава въздействието на мултиполярната радиочестота с това на пулсиращите електромагнитни полета – патентованата от Venus Concept уникална технология (MP)²:

Мултиполярната радиочестота (RF) използва сложен алгоритъм, чрез който предизивква хомогенно загряване на дълбоките слоеве на кожата и позволява по-бързо натрупване на топлина и поддържане на терапевтичната температура. Това води до изключително ефикасна, но и напълно безопасна процедура.

Пулсиращите електромагнитни полета, от своя страна, представляват нетермална технология, стимулираща по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород и се засилва регенерирането на кожата в съответната зона.

Синергичното въздействие на двете технологии (MP)² - патент на Venus Concept. Радиочестота стимулира директно фиброластите, а електромагнитните импулси предизвикват тяхната пролиферация чрез освобождаването на FGF-2 хормон. Посредством това взаимодействие фибробластите произвеждат нов колаген и еластин в третираните зони, стимулира  се процеса на ангеогенеза, а притока на кръв се подобрява. Всичко това води до видимо стягане на кожата и заличаване на бръчките.  

Иновацията при Venus Freeze Plus:

Автоматичен температурен контрол с интегриран термометър в реално време:

Интегриран Термометър в накрайникаReal-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която дава възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата за цялостно по-добри клинични резултати.

Автоматичен температурен контрол, който дава уникалната възможност за лесна настройка на идеалната температура, подходяща за всеки индивидуален пациент и зона на третиране. Тази иновативна функционалност улеснява поддържането на постоянна терапевтична температура по време на цялата процедура. Гарантира отлични резултати и абсолютната безопасност на терапията.