Обадете се сега

Какво представляват радиалните шокови вълни?

В действителност това са звукови вълни, които предават мощен енергиен импулс на тъканите, без да ги увреждат. Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, като разрушават образувалите се фиброзни стени на мастните депа. Същевременно се подобрява кръвообращението, увеличава се пропускливостта на клетъчните мембрани, активизира се метаболизмът на клетките, подобрява се доставянето на кислород, стимулира се микроциркулацията и лимфният дренаж. Освобождават се задържаните в депата мазнини, токсини и вода. В резултат от тези процеси се активира изграждането на колагенови влакна и се възобновява растежът на дермалната съединителна тъкан. Кожата става еластична и стегната, неравностите се изглаждат, отоците изчезват.

Силно се повишава метаболизмът на мастната клетка, обемът й намалява, а оттам и вашата обиколка.

Защо да избера радиална шокова терапия?

Защото това е една от доказалите се технологии в световен мащаб с FDA сертификат. Това е най-престижната институция за сертифициране на медицинска апаратура, която гарантира безопасността и ефективността на процедурата при третирането на целулит. Апаратът, на който ние от Malinovi Esthetics се спряхме е Adipo Wave на испанската компания BECO Medical. Нашият естетичен център е първият в Пловдив, който разполага с такъв тип апаратура за радиална шокова терапия.

С какви други терапии и процедури може да се комбинира?

Може да се прилага като самостоятелна процедура за стимулиране на лимфния дренаж и подобряване структурата на кожата и съединителната тъкан в борбата с целулита, така и в комбинация с други апаратни процедури като мултиполярна радиочестота Venus Freeze Plus, като дори е препоръчително да се комбинират за оптимален ефект. Множество изследвания доказват високата ефективност от съчетаването на радиалната шокова терапия с криолиполизата на CoolTech. По този начин се стимулира метаболизмът и лимфният дренаж, което благоприятства за по-бързото изхвърляне на отпадните продукти и замръзналите разрушени мастни клетки в третираната от криолиполизата зона.

Безопасна и безболезнена ли е процедурата?

Процедурата е безопасна, изключително ефективна и безболезнена. Методът е неинвазивен, следователно веднага след терапията пациентът може да се заеме с обичайните си задължения. Само след няколко процедури неравностите се изглаждат и целулитът значително намалява. Едновременно с това шоковите вълни водят до образуване на нови колагенови влакна в дермата. Образуват се и нови кръвоносни съдове, което подобрява доставката на кислород, засилва се циркулацията и лимфният дренаж, отокът намалява.

Колко процедури са необходими?

Нужни са от 10 до 12 процедури,  два-три пъти седмично, като продължителността е около 20-50 минути, в зависимост от броя на зоните. В деня на третирането приемът на вода трябва да е повишен преди и след процедурата, което активизира изхвърлянето на токсините от клетките.  

Кои зони са подходящи за третиране?

Следните области: корем, бедра, дупе, брич, паласки, ръце. Препоръчваме и започване на подходящ двигателен и хранителен режим, за да бъде резултатът максимален. По една поддържаща процедура през месец-два, ще направи ефекта дълготраен. 

 

Цени за единична процедура с ADIPO WAVE - radial shockwave therapy 

Цели бедра и дупе
150лв.
Цели бедра
100лв.
Дупе
50лв.
Дупе и брич
80лв.
Брич
50лв.
Корем
50лв.
Корем и паласки
80лв.
Паласки
30лв.
Ръце
50лв.

При закупуване на пакет от 5 процедури получавате бонус 1 процедура.

При комбинирана терапия с Venus Freeze Plus и криолиполиза на Cooltech получавате допълнителна отстъпка от редовните цени спрямо индивидуалния план на всеки клиент.

При закупуване на повече от един пакет или зона получавате допълнителна отстъпка в зависимост от индивидуалния план на всеки клиент.