Обадете се сега

„ХУБАВОТО ТЯЛО НЕ Е УТОПИЯ, А КОМБИНАЦИЯ ОТ ДОПЪЛВАЩИ СЕ ПРОЦЕДУРИ, ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ, МНОГО ВОДА И ДВИЖЕНИЕ“

Защо решихте да инвестирате в апарат за премахване на локални мазнини като cooltech?

Д-р Иван Малинов: През последната година натрупахме сериозен опит и знания в бодишейпинг процедурите. Разбрахме, че за постигане на желаните резултати трябва да се комбинират различни апаратни манипулации и технологии. Подходът трябва да е задълбочен и комплексен и да се използва синергизмът на отделните терапии, за да се извлече техният максимум. Проучвайки всички неинвазивни технологии за намаляване на локалните мастни натрупвания, установихме, че криолиполизата е сред най-успешните и най-надеждните и е с висок процент на удовлетвореност от клиентите. За нас е много важно да предложим висок клас медицинска апаратура на водещи естетични компании, притежаваща американски (FDA) и европейски медицински сертификати за качество, ефективност и безопасност. Именно в лицето на COCCON MEDICAL, чрез техния апарат за криолиполиза сooltech, ние намерихме решение в борбата срещу локалните мастни натрупвания.

Какви проблеми решава процедурата cooltech?

Валентина Малинова: Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията. Успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания както при жените, така и при мъжете, без да уврежда кожата и мускулите. Технологията работи посредством вакуумно контролирано изстудяване. При -8 градуса киселините в мастната клетка кристализират. Тя спира да функционира и по метаболитен път се изхвърля от организма. Веднъж унищожени, мастните клетки не се възобновяват, защото човек се ражда с определен брой, който е генетично заложен. При клинични проучвания е установено, че криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30% още с първата процедура. След пълния курс от 3 криолиполизи се достига до 70% унищожаване на мастните клетки. Подходяща е за меки мастни депа, като целта е да се намалят до минимум мастните клетки в зоната. Прилага се в следните зони: корем, паласки, бедра, бричове, колена, ръце и гръб.

Колко пъти трябва да се подложим на cooltech и от какво зависи броят процедури?

Валентина Малинова: Препоръчителният брой процедури за една зона е три.
Прилага се по една всеки месец, за да се постигне оптимален резултат. Разбира
се, броят манипулации и интервалите между тях се определят строго индивидуално спрямо количеството мастно натрупване, начина на живот на дадения пациент, неговия хранителен режим, метаболизъм и двигателната му активност. Всяка манипулация трае 70 мин. Първите резултатите се наблюдават след 20 дни, като пълният ефект се разгръща до третия месец след целия цикъл за конкретната зона.