Обадете се сега

Venus Viva представлява изключително мощна технология за ремоделиране и ресърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето, шията, деколтето и тялото. Високата ефективност на терапията се дължи на комбинацията от двете иновативни технологии - NanoFractional RF и SmartScan. Посредством медицинския апарат се доставя енергия през епидермиса до дермата, като нагряването на този слой предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена, стимулиране на фибропластите и заличаването на недостатъците ѝ.

Venus Viva e първия нано-фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, който позволява да се достави енергията точно, с ниска чувствителност за клиента, с кратък възстановителен период. За апарата няма ограничение във фототип и сезонност, тъй като работи посредством ток, а не със светлина. Не прави кожата фоточувствителна, не я подлага на риск от постинфламаторна хиперпигментация и дисхромия.

Това е единствената фракселна радиочестота на пазара, с която може да регулираме импулса, който доставяме върху кожата. Апаратът може да третира успешно фината зона около очите.

Venus VIVA е технология от ново поколение, която предоставя възможност за решение на широк спектър от естетични несъвършенства по кожата на лицето и тялото:

  • Ресърфейсинг и регенерация на лице, шия, деколте
  • Заличаване на фини линии, бръчки и свиване на порите
  • Премахване на пигментации
  • Изравняване на тена
  • Подобряване на тонуса и тургора на кожата
  • Заличаване на стрии, белези от акне и постоперативни белези (след секцио и поставяне на гръдни импланти)
  • Розацея

Апаратът ни дава възможност да третираме различни случаи, да индивидуализираме параметрите според всеки клиент и неговия проблем, като по този начин постигаме оптимално най-добрите резултати.

Venus VIVA, както всички наши апарати, притежава американски (FDA) и европейски медицински сертификати за качество, ефективност и безопасност.

Преди процедурата върху зоната, която ще се обработва, се поставя контактен анестетик под формата на крем, за да се предотврати лекия дискомфорт. След процедурата зоната е зачервена, а на следващия ден може да се наблюдава лек оток, което е нормално. Около третия ден се появяват малки крустички по кожата, които започват да падат като много фин пясък. Използват се хидратиращи и епитализиращи кремове по време на възстановителния период, който продължавя от 3 до 7 дни, строго индивидуален е и зависи от състоянието на кожата и проблема, който третираме. 24 часа след процедурата може да се ползват макиажни средства. Ограничава се излагането на слънце, солариум и използването на сауна, парна баня и басейн по време на краткия възстановителен период.

Ефект се наблюдава още след първата процедура, като процесите на регенерация продължават от 30 до 90 дни. Препоръчителният брой процедури е между 3 и 6, които се прилагат през интервал от 30 дни.

Venus VIVA перфектно се комбинира с Плазмотерапия, Мезотерапия, Мезопийл, Venus Freeze Plus и ни дава цялостна, комплексна и завършена грижа за кожата ни.

 

Venus VIVA  - Естествено ти!